Hyppää sisältöön

Liikenteen infrastruktuurituen osallistujan ohjeet julkaistu

Julkaisuajankohta 20.2.2023 11.06
Tiedote

Energiavirasto kilpailuttaa maaliskuussa tukea ajoneuvojen suuritehoisille latauspisteille ja uusiutuvan vedyn tankkauspisteille. Energiavirasto kehottaa toiminnanharjoittajia tutustumaan tarjouskilpailun osallistujan ohjeisiin ja infotilaisuuden materiaaliin.

Energiavirasto kilpailuttaa 27.02.-27.03.2023 tukea liikenteen vaihtoehtoisen polttoaineiden jakeluinfrastruktuurille. Suuritehoisille latauspisteille on haettavissa tukea 8,3 miljoonaa euroa ja uusiutuvan vedyn tankkauspisteille on haettavissa tukea 1,6 miljoonaa euroa. Infratuen nettisivuilla on julkaistu Energiaviraston ilmoitus tarjousten jättöajasta ja määräpäivästä. 

Energiavirasto on julkaissut päivitetyt tarjouskilpailun osallistujan ohjeet. Energiavirasto kehottaa toiminnanharjoittajia tutustumaan tarjouskilpailun osallistujan ohjeisiin. Ohjeisiin liittyvät kysymykset pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Energiavirasto järjesti lisäksi perjantaina 17.2. infotilaisuuden maaliskuun tukikilpailutuksesta. Tilaisuudessa käytiin läpi mm. yleisimpiä virheitä tarjousten jättämisessä.

Tarjouskilpailun osallistujan ohjeet ja infon esitysmateriaalit on julkaistu infratuen nettisivuilla: http://energiavirasto.fi/liikenteen-infratuki

Päättyneet tarjouskilpailut

Yhteenveto lokakuun 2022 kilpailun hyväksyvistä päätöksistä on julkaistu infratuen nettisivuilla.

Lisätietoja:

Kilpailutusasiantuntija Roland Magnusson, [email protected], puh. 029 5050 111
Yli-insinööri Tuomo Hulkkonen, [email protected], puh. 029 5050 097
[email protected]
 

Tiedote Uusiutuva Energia