Valikko

Energiavirasto hakee energianeuvojia maakuntiin

10.1.2019 9.48
Tiedote

Energiavirasto hakee alueellisen energianeuvonnan toteuttajia maakuntiin. Alueellisen energianeuvonnan tavoitteena on antaa puolueetonta tietoa energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian lisäämiseen.

Energianeuvonnalla pyritään sekä laajentamaan tietoutta energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian lisäämisen keinoista että tuomaan energianeuvontaa helposti kohderyhmien - kuluttajien, kuntien ja pk-yrityksien - saataville kussakin maakunnassa.

Tuleville energianeuvojille tarjotaan käyttöön Energiaviraston rahoituksella Motiva Oy:n tekemiä energiatehokkuuden ja uusiutuvaan energian edistämiseen tehtyjä materiaaleja. Tavoitteena on mm., että energianeuvojat edistäisivät kuntien ja pk-yritysten energiakatselmuksien toteuttamista ja auttaisivat myös sitä kautta energiatehokkuussopimuksien toimeenpanossa.

Energiavirasto kilpailuttaa energianeuvonnan kuhunkin 18 maakuntaan (pl. Ahvenanmaa) seuraavaksi neljäksi vuodeksi, sisältäen option kahteen lisävuoteen.

Tietoa kilpailutuksesta

Energiavirasto on julkaissut hankintailmoituksen ja tarjouspyynnön aiheesta Alueellinen energianeuvonta. Hankinta on jaettu 18 osa-alueeseen maakuntien mukaan. Tarjoaja voi tarjota yhtä, kahta tai kolmea osa-aluetta.

Hankintailmoitus on julkaistu Hankintailmoitukset-sivulla

Tarjouspyyntö on saatavilla Hanki-palvelussa osoitteessa

Tarjouspyyntödokumenttien lataaminen ja tarjouksen jättäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen Hanki-palveluun. 

Tarjousten vastaanottamisen määräaika on 15.2.2019 klo 12.00.

Tarjoajilla on mahdollisuus esittää tarjouspyyntöä ja tarjousmenettelyä koskevia kysymyksiä. Kysymykset tulee lähettää Hanki-palvelussa välilehdellä "Kysymykset ja vastaukset". Lisätietokysymykset on lähetettävä 23.1.2019 klo 12:00 mennessä. Hankintayksikkö pyrkii vastaamaan kysymyksiin 4.2.2019.

Energiatehokkuus Tiedote