Hyppää sisältöön

Tervetuloa Päästökaupan ajankohtaispäivään 16.5.

Julkaisuajankohta 12.4.2024 10.48
Tiedote

Ilmoittaudu mukaan seminaariin päästökaupan ytimessä! Luvassa puhetta muun muassa uudistuneesta päästökauppalaista, jakelijoiden päästökaupasta ja ilmastotavoitteista.

Energiaviraston Päästökaupan ajankohtaispäivä Musiikkitalossa 16.5.2024

Energiaviraston Päästökaupan ajankohtaispäivä kokoaa yhteen päästökaupan parissa työskentelevät keskustelemaan polttavimmista aiheista. Päästökauppalaki uudistui vuoden 2024 alussa: mikä kaikki muuttui? Mitä meriliikenteen ja lentoliikenteen päästökaupassa tapahtuu? Miten polttoaineen jakelijoiden päästökauppa ETS2 etenee? Entä mitä päästöoikeusmarkkinoille kuuluu? Muun muassa näistä aiheista päästään kuulemaan ja keskustelemaan päivän aikana.

Tilaisuudessa keskustellaan päästökaupan ajankohtaisimmista nostoista, mutta suunnataan katseet myös tulevaisuuden tavoitteisiin ja haasteisiin. Seminaarin ohjelma on suunnattu erityisesti päästökaupan toiminnanharjoittajille, todentajille sekä muille aiheen parissa työskenteleville.

Päästökaupan ajankohtaispäivä – seminaari päästökaupan ytimessä!

  • Torstaina 16.5. klo 9.15-15.40, jonka jälkeen cocktailtilaisuus
  • Hybriditilaisuus – Musiikkitalon Paavo-sali tai etäosallistuminen
  • Osallistuminen läsnä 280 € (+ alv) tai etänä 140 € (+alv)

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan Musiikkitalon läsnätilaisuuteen 8.5. mennessä tai seuraamaan striimiä viimeistään 15.5.!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot: [email protected]

2024 Päästökauppa Tapahtuma